DGA Dag en Game Festival Gelderland

DGA Dag en Game Festival Gelderland
Scale up & broaden your business

De derde editie van het Game Festival Gelderland zal samen met de DGA Dag (Dutch Games Association) worden gehouden. Op 2 juni zal de dag in het teken staan van de kansen die het buitenland biedt. Ook is er aandacht voor research, wat natuurlijk ook vele nieuwe mogelijkheden kan bieden.

De locatie is de Stadsvilla Sonsbeek, in een park vlakbij het station van Arnhem.

Keynote speaker is Marc Beaudet, de CEO van Turbulent, een Canadees game bedrijf dat het spel Star Citizen via een zeer succesvolle Kickstarter campagne heeft gefinancierd. Het volledige programma vind je op de DGA website.

Voor dat de DGA Dag begint, organiseert Sonsbeek School of Management samen met het Game Festival Gelderland een aantal workshops.
Lees meer >

Workshop | De vent = The brand

De vent = The brand
Leadership, branding & identity

Hoe zou het zijn als jouw brand in lijn is met wie je in essentie bent? Dat sterkt je in je zelfvertrouwen. Leadership is sturing hebben over jouw non-verbale communicatie en inzicht in je impact op anderen. Je uitstraling en kleding komen overeen met je identity, toegespitst op de gelegenheid en de rol die je hebt. Voor de vent maar ook voor de leading lady! Lees meer >

Summer University: verdieping, verbreding en verrijking

Welkom bij Summer University!

Schrijf je in voor ons symposium waarin échte professionals je alle ins en outs vertellen van het bouwen én het managen van een modemerk. Op vrijdag 3 juli vertellen directeuren, eigenaars en managers van zowel landelijke als internationale mode- en designmerken over hun werk én hun merk.
Lees meer >

Sonsbeek School of Management presenteert zich op de Nacht van de Gelderse Economie

Op 26 februari 2015 organiseerde de provincie Gelderland samen met partners de Nacht van de Gelderse Economie in het Honig Complex in Nijmegen. Tijdens deze nacht heeft Sonsbeek School of Management zich voor het eerst gepresenteerd aan het publiek.

Lees meer >