DGA Dag en Game Festival Gelderland
Scale up & broaden your business

De derde editie van het Game Festival Gelderland zal samen met de DGA Dag (Dutch Games Association) worden gehouden. Op 2 juni zal de dag in het teken staan van de kansen die het buitenland biedt. Ook is er aandacht voor research, wat natuurlijk ook vele nieuwe mogelijkheden kan bieden.

De locatie is de Stadsvilla Sonsbeek, in een park vlakbij het station van Arnhem.

Keynote speaker is Marc Beaudet, de CEO van Turbulent, een Canadees game bedrijf dat het spel Star Citizen via een zeer succesvolle Kickstarter campagne heeft gefinancierd. Het volledige programma vind je op de DGA website.

Voor dat de DGA Dag begint, organiseert Sonsbeek School of Management samen met het Game Festival Gelderland een aantal workshops.

 

Het programma samen met de DGA Dag begint om 16.00, met de keynote-speaker Marc Beaudet, CEO van Turbulent uit Canada. Samen met Cultuurmij Oost en Erfgoed Gelderland, organiseert het GFG twee workshops voor docenten uit het PO en VO. Deze workshops gaan over het inzetten van Serious Gaming in het onderwijs. Daarnaast organiseert het GFG samen met Sonsbeek School of Management een workshop ‘Ondernemersch­ap en Online Marketing’ voor studenten.  De workshops voor docenten PO en VO beginnen om 14.00, evenals de workshop ondernemerschap voor studenten.

Praktisch
Datum
Donderdag 2 juni 14.00 – 20.45 uur

Prijs
gratis entree, aanmelden verplicht

Locatie:
Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
6814 BT Arnhem

Inschrijven
Voor de het programma i.s.m. de DGA via contact@dutchgamesassociation.nl
Voor de workshops via Meetup.com