Sonsbeek School of Management

Sonsbeek School of Management is een particulier opleidingsinstituut dat een aantal unieke programma’s aanbiedt op Bachelor- en Master- niveau gericht op specifieke marktsegmenten waarbij het bedrijfsleven intensief is betrokken. Deze programma’s worden aangeboden aan zowel particulieren die al een baan of bedrijf hebben als voor studenten die een fulltime opleiding willen volgen. Deze unieke combinatie van een particulier opleidingsinitiatief met betrokkenheid van het bedrijfsleven zorgt voor een optimale aansluiting op de eisen vanuit het bedrijfsleven.

Onze opleidingen worden verzorgd door ervaren professionals die ook nog een actieve functie vervullen in het bedrijfsleven. Zij beschikken over een uitgebreid en interessant netwerk, waar u persoonlijk en uw organisatie snel en blijvend van profiteren.

Sonsbeek School of Management voor studenten
Wanneer u kiest voor Sonsbeek School of Management bent u gegarandeerd van een opleiding die aansluit op het bedrijfsleven. Wij leren jongeren hun kracht te ontdekken en deze zo goed mogelijk in te zetten. Tijdens de opleiding komen alle aspecten van ondernemerschap aan de orde. Van leiderschap tot marketing en van recht tot innovatie. Ondernemen is een van de speerpunten tijdens de opleiding. Voor het voor leidinggevende bij een bedrijf. Sonsbeek School of Management richt zich niet alleen op Nederland, maar is wereldwijd actief.

Lessen worden gegeven in kleine groepen door topdocenten en vak deskundigen. Het lesmateriaal wordt door Sonsbeek School of Management direct getoetst bij de bedrijven om ervoor te zorgen dat er altijd een goede aansluiting is op de arbeidsmarkt. Zo kunt u direct na uw opleiding aan de slag!

Netherlands Business Academy draagt zorg voor de diplomering van de programma’s van Sonsbeek School of Management.

Opleidingscoordinator

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze opleidingscoördinator Frank Aldershoff.
Frank Aldershoff
Frank Aldershoff

Contact

Bezoekadres:
Kortestraat 1
6811 EN Arnhem
085-2737169

info@sonsbeekschoolofmanagement.nl